• Wpisów:5
  • Średnio co: 267 dni
  • Ostatni wpis:4 lata temu, 18:45
  • Licznik odwiedzin:2 946 / 1606 dni
Jesteś niezalogowany. Niektóre wpisy dostępne są tylko dla znajomych.
 
Elo Hello ! dzisiaj robie wlasne nomincje czyli pytam sie tych osob ktore nominuje XD

1.ulubione zdj hotelu 13 violetty i tajemnice domu anubisa

2.czy lubisz moj blog ?

3.czy podoba wam sie nova fran ?

4.ulubione imie ?

5.ulubiona pora roku i miesiac ?

6.ulubione 4 literki cyferki

7.ulubiony kolor ?

8. BFF blogowe ...

9. ulubina piosenka violetty 3 ?

10.czy lubisz Fede ?

ja nominuje :
http://hotel1305d.pinger.pl/

http://violka05d.pinger.pl/

http://julczii2001.pinger.pl/

http://violetta08.pinger.pl/

polecane blogi :http://hotel1305d.pinger.pl/ i http://mylifeisvioletta.pinger.pl/

zdj














jaki avek ?

taki ;






czy taki ?





/Julkaa.♥
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (7) ›
 

 
hej zrobilam screen'y z violetta 3 na jednym niema lu :c i jeszcze nikt nie wygral w quizie :c





































i koniec violki




i na koniec taka smutna naty ale smieszna XD ( dla mnie )




a i polecam :
http://mylifeisvioletta.pinger.pl/
Julkaa.♥
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (13) ›
 

 
hejka mam da was quiz

*Nagroda-10 kom 5 like dedyk i cos tam.* *W quizie pomagala mi : http://mylifeisvioletta.pinger.pl/*


1. Ulubiony przysmak Angie?
a) Jabłko w karmelu
b) Gruszka w czekoladzie
c) Wisnia w luksze.

2. Skad pochodzi Jorge?
a) Argentyna
b) Meksyk
c) Brazylia.

3. Ulubiona szminka Tini?
a) Czerwona
b) Rozowa
c) Pomaranczowa.

4. Co Tini dostala w tym roku na urodziny?
a) Motor
b) Rower
c) Samochod.

5. Gdzie byli finalisci y-mix'u?
a) Madryt
b) Barcelona
c) Chile.

6. Gdzie wyjechala Angie?
a) do Nieniec
b) do Francjii
c) do Wloch.

7. Jak nazywa sie przyjaciel Matiasa?
a) Marcelo
b) Luca
c) Reney.

8. Za kogo przebral sie Matias podczas slubu Esmeraldy i Germana?
a) Nikogo
c) Ogrodnika
c) Urzednika udzielajacego sakramentu.

9. Kim jest kolezanka Andresa?
a) Corka kolegi Germana
b) Corka burmistrza
c) Kuzynka Brodway

10. Ile miala lat Lodo, gdy zaczela uczyc sie grac na instrumentach?
a) 7 lat
b) 10 lat
c) 12 lat.

11. Co najromantyczniejzego Jorge przygotowal swojej dziewczynie?
a) Zaspiewal jej w parku
b) Zabral ja na wycieczke
c) Przygotowal kolacje.

12. Co jest kolejna pasja Clary?
a) Czytanie
b) Jazda konna
c) Gotowanie.

13. Gdzie urodzil sie Diego.?
a) w Argentynie
b) w Hiszpani
c) w Niemczech.

14. Czy Diego ma rodzenstwo i kogo?
a) Ma jednego brata
b) Ma jedna siostre
c) Nie ma rodzenstwa.

15. Z kim przyjazni sie Jorge najbardziej?
a) z Marco
b) z Andresem
c) z Diego.

i zdj Mechi












/Julkaa.♥
  • awatar Scott Summers ♥: 1. Jabłko w karmelu. Było w pierwszym sezonie, który oglądałam.^^ 2. Meksyk..Ale nie lubię gościa. ;3 3. Chyba czerwona. ;3 4. Samochód..? 5. Do Madrytu. 6. Do Francji. c; 7. Nwm. ;p 8. Za urzędnika udzielającego sakramentu. :3 A reszty nie wiem xD
  • awatar Aprendí a Decir Adiós ♥: 1. a 2. b 3. b 4. c 5. a 6. b 7. a 8. c 9. b 10. a 11. b 12. c 13. b 14. c 15. c I jak? Bardzo źle? haha
  • awatar Gość: Abbcbbacba acbac
Dodaj komentarz ›/ Pokaż wszystkie (12) ›
 

 
hejka cr ? sory ze wczoraj nawet nie weszlam ale bylam nad rzeka ale dzisiaj mam dla was sonde,zaklepywanke,zabawe z dymkami

vs
vs

nie bylo tekstu
zaklepywanka z fedemily



i nareszcie maxi i naty



Jukaa. ♥
 

 
Hej. Jestem Julka. Będę prowadziła blog o "Violettcie". Jestem młodszą siostrą http://mylifeisvioletta.pinger.pl/ i http://violettaxoxo.pinger.pl/ (która nie prowadzi już bloga). Może ktoś mnie zna ? z TC moich sióstr ?
Moja ulubiona postać z Violetty to Fede i Ludmi. Moja ulubiona para to Fedemiła. Mam nadzieję, że się Wam tu spodoba.




Julkaa. ♥